Augustus 2013

Algemene voorwaarden van Without You.

Ingeschreven bij de kamer van koophandel Enschede onder nr. 08137931

1. Toepasbaarheid
1.1 Without You is onderdeel van DroomDecor
1.2
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten betreffende verkoop en levering van producten door Without You.
1.3 Als u producten bij Without You koopt, verklaart u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.
1.4 Van deze algemene voorwaarden kan slechts schriftelijk worden afgeweken.

2. Aanbiedingen/Overeenkomsten
2.1 Alle aanbiedingen van Without You zijn vrijblijvend en Without You behoudt zich uitdrukkelijk het recht om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.
2.2 Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door Without You.
2.3 Without You is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden.

3. Bestellingen
3.1 Na ontvangst van de bestelling, ontvangt de klant een e-mail met de orderbevestiging van de bestelling.
3.2 De klant wordt via de mail op de hoogte gehouden met betrekking tot de status van de bestelling.
3.3 Op maat gemaakte urnen kunnen alleen via email worden besteld.

4. Prijzen en betalingen
4.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
4.2 Speciale aanbiedingsprijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt..
4.3 Betalingen kunnen vooraf te geschieden via iDeal, PayPal, Mister Cash, op rekeningnummer van Without You, of wanneer de klant het product af komt halen.
4.4 Without You behoudt zich het recht om bij uitblijven van betaling binnen de gestelde termijn van 5 werkdagen, de gereserveerde producten weer vrij te geven voor de verkoop.
4.5 Voor een op maat gemaakte urn vragen we vooraf een aanbetaling. Het resterende bedrag moet worden overgemaakt op de bankrekening van Without You voordat de urn naar de klant wordt gestuurd.

5. Levering
5.1 Het uitleveren van de bestelling geschied na ontvangst van de betaling.
5.2 De door Without You opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding.
5.3 De bestellingen worden binnen 2 werkdagen na betaling van het bestelbedrag en de verzendkosten afgeleverd via PostNL, Cargo, of door onze bezorgservice. Mits anders wordt vermeld.
5.4 Indien Without You de gestelde leveringstermijn van 2 werkdagen door omstandigheden niet na kan komen, zal Without You dit zo spoedig mogelijk aan u melden.
5.5 Voor de levering van een op maat gemaakte urn gelden andere levertijden dan de levertijden van een urn die wij op voorraad hebben.

6. Retournering
6.1 Indien het geleverde product naar uw oordeel niet voldoet aan de te verwachten kwaliteitseisen, dan bent u gerechtigd de bestelling op eigen kosten, binnen 14 dagen na ontvangst, te retourneren aan Without You.
6.2 Retournering dient in het orginele verpakking te geschieden. Hiermee wordt de koopovereenkomst herroepen. Dit is conform de EG richtlijn van 20 mei 1997. De betaalde aankoopprijs zal door Without You gecrediteerd worden na ontvangst van de producten in ongeschonden staat.
6.3. Producten die gebruikssporen vertonen danwel zijn beschadigd zijn, of naar sigarettenrook ruiken, zijn uitgesloten van retour name.
6.4 Op maat gemaakte producten, die op verzoek van de klant worden gemaakt, kunnen niet retour worden gestuurd.
6.5 Alle retourzendingen dienen per email aangemeld te worden. Het emailadres is daarvoor is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Zodra wij contact met u hebben opgenomen en de retourzending hebben bevestigd, kunt u deze (voldoende gefrankeerd en in onze verpakking) naar ons retourzenden. Voeg altijd uw NAW gegevens (naam/adres/ordernummer/bankrekeningnummer en naam van de rekeninghouder) aan de retourzending toe, zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is. Zonder deze gegevens kunnen wij de retour niet in behandeling nemen. De verzendkosten en het risico van een retourzending zijn voor uw rekening. Wij raden u dan ook aan uw pakket met een track&trace code te verzenden en de code goed te bewaren.
6.6  Retournering vanuit het buitenland is altijd voor eigen rekening.

7. Aansprakelijkheid
7.1 Bijna alle artikelen van Without You worden met de hand gemaakt. Daarom is het mogelijk dat de artikelen qua formaat licht afwijken van de afmetingen die bij de omschrijving aan worden gegeven. En kunnen de artikelen er iets anders uitzien dan op de foto wordt getoond.
7.2 Without You is niet verandwoordelijk voor eventuele scheuren in producten als gevolg van klimaatverschillen.
7.3 Without You kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld, voor gevolgen van ongelukken met de door u gekochte artikelen.

8. Alle artikelen worden met de hand gemaakt. Dat levert een product op vervaardigd uit natuurlijke materialen.  Dit zorgt ervoor dat elk product uniek in haar soort is. Hierbij kan het voorkomen dat de structuur en de kleur enigzinds afwijkt van de afbeelding en er sprake kan zijn van kleine oneffenheden. Al deze elementen dragen bij aan de charme van het product. Maar het is wel belangrijk dat u hiervan op de hoogte bent.  

9. Aanvullende Voorwaarden
9.1 Without You gebruikt uw persoonsgegevens uitsluitend voor de afhandeling van uw bestelling.

© 2024 WithoutYou